Χρώματα Ύφασμα Μόδα

safakumasUncategorized0 Yorum11 Mayıs 2014

TÜM   KUMAŞ   ÇEŞİTLERİMİZ   İÇİN TIKLAYINIZ.

Χρώματα Ύφασμα Μόδα
2013 – 2014 άνοιξη-καλοκαίρι μόδα που απορρέουν από την πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας με ταφή που εισήχθησαν σε . Αυτό θα θερμάνει το σπίτι μας το καλοκαίρι , ζεστά χρώματα που θα αναδείξουν το άρθρο θα δούμε αρκετά συχνά .mor elbise modası
Καναρίνι κίτρινο , πράσινο μέντα , απαλό ροζ μπλούζα plandayken στο μπροστινό , πιο απαλά, ουδέτερα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στο ύφασμα φόρεμα . Από τους χειμερινούς μήνες από τις γυναίκες που προτιμούσαν χρώμα φούξια και πορτοκαλί αποχρώσεις του κόκκινου και της πορνείας , υπόσχεται και πάλι να προτιμάται . Πολλές διαφορετικές κατασκευαστές υφασμάτων που στα ράφια των καταστημάτων αυτό το καλοκαίρι και σχεδόν σε κάθε απόχρωση του χρώματος έδωσε τη θέση . Φούστες πτήσης Flight κερδίσει το βάρος με απαλά χρώματα , τα τροπικά λουλούδια και τις πέτρες που έχουν υποστεί επεξεργασία , όπου το παντελόνι είναι επίσης πολύ της μόδας sparkly ύφασμα . Κάθε φορά τα χρώματα που προσθέτουν βάρος και χρυσό λαμέ ύφασμα και όχι τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το έτος .
Bright ορχιδέες και κοβαλτίου μπλε χρώματα αυτό το καλοκαίρι για να σφραγίσει τη θέση του μεταξύ των υποψηφίων , ενώ η άμμος είναι λευκή , η αγενής χρώμα , κατά προτίμηση λευκό χρώματα αυτής της σεζόν .
Μαύρο και άσπρο σετ ένδυσης είναι χωρίς αμφιβολία το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο και είναι απαραίτητες για χρόνια είναι δυαδικές . Ποια είναι σε αρμονία μεταξύ τους οποιαδήποτε στιγμή , οπουδήποτε και αρκετά κομψό συνδυασμό αυτών των δύο χρωμάτων , το καλοκαίρι και το χειμώνα του τρέχοντος έτους , πραγματοποιήθηκε σε όλη την πλάση . Εργαζόμενες γυναίκες προτιμούν τον συνδυασμό αυτών των δύο , και όχι σε σακάκια κοστούμι δύο τεμαχίων και παντελόνι χρησιμοποιήθηκαν . Προτιμώμενη ενδυμασία τη νύχτα σε μαύρο και άσπρο μαζί αρκετά συχνά συναντάμε .
Εκτός από το βάρος του παπούτσια με φθορίζοντα χρώματα χρώματα χρησιμοποιήθηκαν στην περιοχή των ματιών. Ειδικότερα , καραμέλα , μπεζ , off-white χρώματα όπως το λευκό άμμο, ενώ έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τον τόπο εργασίας τους , street fashion , κόκκινο, πράσινο , πορτοκαλί , κίτρινο σε θέση να δείτε όλες τις αποχρώσεις χρωμάτων .

TÜM   KUMAŞ   ÇEŞİTLERİMİZ   İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜM   KUMAŞ   ÇEŞİTLERİMİZ   İÇİN TIKLAYINIZ.

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , ,

Χρώματα Ύφασμα Μόδα Hakkında Yorum Yaz

*

Son Yorumlar

  E-Bülten

  E-Posta adresinizi aşağıdaki bölümden bültenimize ekleyerek yeni yazılarımızdan haberdar olabilirsiniz!


  Aboneliğinizin onaylanması için lütfen verdiğiniz mail adresini kontrol ediniz.!

  Stok Kumaş İplik Alınır

  Telefon: 0536 336 43 43

  Telefon: 0555 394 28 28

  Mail: info@stokkumasci.com